Moldoveni prinşi cu ţigări de contrabandă în rezervorul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări găsite în rezervor
Ţigări găsite în rezervor

Poliţiştii şi vameşii de la Punctul de Trecere al Frontierei Sculeni au descoperit în rezervoarele a două maşini 12.840 de ţigarete din Republica Moldova.

Doi şoferi din Republica Moldova au fost amendaţi şi au rămas fără maşini după ce au încercat să introducă în ţară ţigări de contrabandă. Poliţiştii de frontieră au găsit, marţi, în rezervorul unui microbuz condus de Vadim M. (25 de ani) şi într-un Audi condus de Igor V. (22 de ani) 12.840 de ţigarete.

Iaşi: Sute de pachete cu ţigări, învelite în lenjeria de pat

Iaşi: 17.400 de ţigări găsite la Sculeni

„În ambele cazuri, pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amanunţite, în urma cărora au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervoarele de combustibil ale celor doua mijloace de transport prezentate la control, 12.840 ţigarete cu timbru de acciză Republica Moldova", a declarat agentul principal Alina Leonte, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului  Teritorial al Poliţiei de Frontieră  Iaşi.

Inspectorii vamali au confiscat ţigările şi i-au sancţionat pe cei doi şoferi cu câte 10.000 de lei. De asemenea, cele două maşini au fost reţinute până la plata amenzii. „Politiştii de frontieră au luat măsurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele lui Vadim D", a adăugat Alina Leonte.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite