Metodă de terorizat fosta iubită. A intrat în casă prin pod, folosindu-se de rangă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Belmondo Cozbaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. FOTO: Florin Chirica
Belmondo Cozbaru a fost adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. FOTO: Florin Chirica

Belmondo Cobzaru (39 de ani), bărbatul care şi-a înjunghiat concubina pe 20 aprilie într-un fast-food din Iaşi, a terorizat-o pe femeie timp de mai multe luni.

La termenul de, pe 24 septembrie, al procesului în care Cobzaru este judecat pentru tentativă de omor calificat, un martor a povestit prin ce chinuri a trecut Marcela Raţă, fosta concubină a bărbatului. Ioan Florea, carea adăpostit-o pe femeie şi pe unul dintre copiii ei, timp de câteva săptămâni, a susţinut în faţa Tribunalului Iaşi că Belmondo Cobzaru este un om violent şi periculos. Acesta le-a spus magistraţilor că bărbatul a ameninţat-o pe femeie de mai multe ori şi a intrat în casă prin pod,  pentru a ajunge la ea.

Cuţitarul care şi-a nenorocit concubina într-un fast-food din Iaşi a fost prins la Botoşani UPDATE

„A ameninţat-o că o bate, o omoară, iar pe mine mă pune în scaun cu rotile. Pe 7 septembrie 2011, a intrat prin spatele casei în pod, a stat noaptea acolo şi a ascultat. Apoi cu o rangă a desfăcut scândurile de la pod, a făcut o gaură şi a intrat în casă. Marcela fugise cu copilul, iar eu m-am dus în cameră. El era cu tesla în mână şi să-mi dea în cap, în casa mea", a povestit Ioan Florea, în faţa instanţei.

Cuţitarul de la fast-food a făcut spectacol la proces. Vezi ce sancţiune a luat pentru sfidarea instanţei!

Martorul a susţinut că după câteva zile Belmondo Cobzaru a venit din nou la el acasă, fără să ştie că Marcela Raţă era internată într-un centru pentru victimele violenţei domestice. „A spart uşa unei magazii, apoi a spart un perete al casei cu ranga de fier şi pe la ora 03.00 a intrat peste mine în casă. M-a lovit în cap, mi-a rupt coastele, maxilarul, o mână şi picioarele. I-am spus că Marcela a plecat de la mine şi el mi-a spus că dacă ne găsea pe amândoi, ne omora. Am făcut un bine şi am ajuns rău", a spus Ioan Florea, în faţa instanţei.

La termenul de luni al procesului au mai dat declaraţii fostul soţ al Marcelei Raţă şi mama lui Belmondo Cobzaru. Instanţa a amânat dosarul pentru 22 octombrie, când vor fi audiaţi alţi martori. Belmondo Cobzaru,  şi-a înjunghiat şi bătut concubina, vineri, 20 aprilie, într-un fast-food în care femeia era angajată. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar Marcela Raţă a fost dusă la spital şi operată. Belmondo Cobzaru a fost căutat mai bine de 40 de ore de politişti, după ce a înjunghiat-o şi a lovit-o cu cruzime pe femeia cu care are doi copii şi a fost prins în localitatea botoşăneană Coşula. Ulterior a fost arestat de judecători.

Cuţitarul de la fast-food a făcut spectacol la proces. Vezi ce sancţiune a luat pentru sfidarea instanţei!

  Cuţitarul de la fast- food, client vechi al oamenilor legii. A fost despăgubit de CEDO pentru o bătaie încasată de la poliţişti      

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite