Imagini din cabinetul distrus de incendiu, la Spitalul pentru Copii din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabinet

Incendiul produs la Spitalul pentru Copii Sf. Maria din Iaşi a distrus un cabinet în care se aflau mai multe acte şi mobilier, fără a exista victime.

„Adevărul” a intrat în posesia primelor imagini din interiorul cabinetului distrus de incendiul produs la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iaşi. 

O anchetă a fost declanşată la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria” din Iaşi, după incendiul izbucnit la etajul doi al unităţii spitaliceşti. 31 de persoane au fost evacuate, printre care 12 copii, 11 cadre medicale şi şapte aparţinători. 

FOTO AICI


FOTO AICI

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a făcut primele declaraţii în urma incidentului. 

„La Spitalul Sf. Maria nu s-au mai făcut investiţii de zeci de ani. Sunt nereguli, şi aici suntem ca la Leţcani, nu ştim pe unde este instalaţia electrică. Este nevoie urgentă de investiţii. Trebuie menţionat că facem eforturi pentru a ne conforma. Actul medical se desfăşoară acum normal, au fost igienizate spaţiile din proximitatea locului în care a avut loc incendiul. Etajul unde a avut loc incendiul nu a mai fost reabilitat de la înfiinţare, din 1970. Zona va intra în reabilitare după luna august. Vom reface planul de conformare împreună cu cei de la ISU, pentru că mai presus de orice trebuie să fie siguranţa pacienţilor. Cadrele medicale s-au mişcat excepţional de bine. Trebuie să avem spitale noi, trebuie să investim mai mult. Felicitări echipei medicale şi celor şapte colege minunate”, a spus Costel Alexe. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Virgil Popescu spune că termocentrala de la Mintia şi Complexul Hunedoara au fost jefuite. Ce amestec ar fi avut Darius Vâlcov şi Eugen Teodorovici

Sendvişurile cu ton de la Subway nu conţin ton, potrivit unor analize de laborator

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite