Ieşenii, buni de plată pentru Palas. Primăria construieşte refugii pentru complexul din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei au decis să amenajeze un refugiu pe trotuarul de pe strada Palat, din dreptul complexului Palas, pentru ca maşinile de urgenţă să aibă un acces mai facil în noul anasmblu urbanistic.

EXCLUSIV: Palasul dă peste cap traficul din Centru. Vezi aici principalele modificări ale circulaţiei auto din jurul Palatului Culturii (FOTO)

Refugiul va fi construit pe o porţiune din trotuar, între primele două clădiri de la stradă ale Palasului, între E2 şi E3. Refugiul, de 20 de metri lungime, va fi folosit doar de maşinile Poliţiei, de Pompieri şi Salvare, fiind interzisă parcarea sau staţionarea maşinilor.

Iaşi: Şoferii contestă studiul de trafic de la Palas

„Având în vedere că lucrăm pe strada Palat, vrem să intervenim împreună către accesele către clădirile care sunt finalizate sau în curs de finalizare la Palas. Vom avea o noutate din punct de vedere a organizării circulaţiei, vom amenaja un refugiu pentru maşinile de intervenţie", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Şoferii din Iaşi au „interzis“ pe strada Sf. Andrei. Vezi rutele ocolitoare

Edilii se vor reuni săptămâna viitoare într-o Comisie de Circulaţie pentru a stabili modificările în trafic din jurul Palasului, care vor fi introduse după inaugurarea complexului, programată pentru luna aprilie.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite