Iaşi: UPDATE Tânăr care îl căuta pe administratorul de la Continental, la Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sf. Ioan" din Iaşi după ce a căzut de pe ATV în timp ce îl căuta pe Mircea Curcudel. Din cauza condiţiilor de la spitalul din Copou, pacientul a solicitat să fie transferat la Bucureşti.

10.20 Poliţiştii şi jandarmii au pornit şi astăzi în căutarea lui Mircea Curcudel. Oamenii legii spun că vor continua munca pe teren până când vor fi siguri că administratorul hotelului Continental nu este în zona împădurită de la Mironeasa-Mogoşeşti şi că, deocamdată, nici nu se pune problema de încetarea căutărilor.

„În acest moment nu se pune în discuţie încetarea căutărilor pe teren. Chiar şi când ele vor fi oprite, dacă persoana dată dispărută nu va fi găsită, operaţiunile de căutare vor continua prin alte metode“, a spus Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Reprezentanţii Poliţiei Iaşi spun că în astfel de situaţii nu există un termen prestabilit de durată a operaţiunilor pe teren. „Este o persoană urmărită naţional şi de aceea îl vom căuta până reuşim să-l găsim“, a spus Lucian Mursa, şeful Poliţiei Municipale Iaşi.

Tânărul de 25 de ani, angajat al firmei de pază BGS, venit de la Bucureşti la Iaşi să îl caute pe administratorul Hotelului Continental,  a fost preluat de personalul UPU Iaşi după ce a suferit un accident pe ATV. Medicii au constatat că prezenta traumatism toraco-abdominal şi mai multe fracturi.

„După ce a văzut condiţiile de care dispunem în prezent, tânărul a solicitat să fie transferat în Bucureşti. Acesta este numai unul dintre numeroşii pacienţi care se uită zilnic la noua clădire a spitalului din Copou, care zace nefolosită", a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU „Sf. Ioan" Iaşi.

Mai citiţi şi:

Administratorul hotelului Continental este căutat cu elicopterul (UPDATE)

UPDATE Administrator de hotel, dispărut în condiţii misterioase

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite