Iaşi: Pus să plătească 2.000 de euro pentru că a lovit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că a lovit cu capul în figură un agent de la Poliţia Rutieră, un tânăr a fost obligat de judecători să-i achite omului legii daune morale consistente.

Judecătorii l-au obligat pe Marius Stratan să-i plătească agentului nu mai puţin decât echivalentul în lei al sumei de 2.000 de euro cu titlu de daune morale după ce în luna martie bărbatul a fost condamnat la Judecătorie la 3 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Citeşte şi: Iaşi: Doctor trimis în judecată pentru ultraj

Potrivit anchetatorilor, pe 14 februarie 2010, un echipaj format din doi poliţiti de la Rutieră a oprit în zona Copou un autoturism, pentru verificări. Din maşină a coborât un tânăr în vârstă de 25 de ani. În urma testării, aparatul Drager a indicat o alcoolemie de 0,67 la mie.

În momentul în care Virgil Carp l-a luat pe tânăr pentru a-l duce la maşina de serviciu, urmând ca mai apoi să meargă la spital pentru recoltarea probelor biologice, Marius Stratan, pasager în maşina oprită, a r fi intervenit în forţă. Potrivit omului legii, acesta ar fi distrus una din portierele maşinii după care l-ar fi lovit cu capul în figură.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite