Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru va da ochii cu judecătorii în aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul dintre Tudor Ciuhodaru şi Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan" va începe pe 6 aprilie la Tribunalul Iaşi. Doctorul a contestat în instanţă decizia unităţii sanitare prin care a fost sancţionat cu avertisment pentru că a insultat un coleg.

Medicul Tudor Ciuhodaru, implicat la începutul anului într-un scandal pentru că ar fi încasat 30.000 de lei prin semnarea a 151 de pontaje false, a dat în judecată Spitalul „Sf. Ioan". Deputatul a cerut Tribunalului Iaşi să anuleze decizia prin care a fost sancţionat cu avertisment pentru că a insultat un doctor de la SMURD.

Tudor Ciuhodaru susţine în plângerea adresată Tribunalului Iaşi că reprezentanţii spitalului nu erau competenţi să- l sancţioneze, iar decizia este nulă. Mai mult, doctorul arată că înregistrarea discuţiei pe care a purtat-o cu medicul SMURD a fost efectuată de pe telefonul direct instalat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Convorbirea era confidenţială, iar pentru obţinerea ei era necesar acordul unui magistrat.

De asemenea, medicul susţine, în plângerea adresată instanţei, că întrebarea aşa zisă jignitoare era una retorică „şi izvorăşte din nenumăratele gafe de coordonare şi situaţii ignorate cu bună ştiinţă  a protocoalelor stabilite de DSP Iaşi cu intenţia de a ameliora asistenţa prespital a pacienţilor"

 Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru se luptă în instanţă cu Spitalul de Urgenţe după ce a insultat un coleg UPDATE

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule" (AUDIO) UPDATE

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a fost sancţionat pe 25 ianuarie cu un avertisment scris de către conducerea unităţii medicale pentru că i-ar fi spus unui coleg de la Dispeceratul SMURD „dobitoc" şi „incompetent".

Pe de altă parte Vladimir Poroch, managerul Spitalului "Sfântul Ioan" a depus o plângere la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Iaşi cu privire la banii încasaţi ilegal de medicul Tudor Ciuhodaru prin semnarea pontaje false care i-au adus un venit de 30.000 de lei. În acest caz însă este competent Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, deoarece doctorul este şi deputat.

Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite