Iaşi: Decara de la titularizare nu a primit nici post de suplinitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Tudorache (24 de ani), candidata care a obţinut nota maximă la examenul de titularizare la proba de consiliere psihopedagogică nu a prins nici măcar un post de suplinitor

Asta pentru că nu a absolvit masteratul, obligatoriu atunci când termini o facultate în regim Bologna şi candidezi pentru un post la nivel liceal. Tânăra este mâhnită că nu i s-a făcut această precizare în momentul susţinerii examenului şi spune că va merge în audienţă la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a i se face dreptate.

„Sunt stupefiată, nu-mi venea să cred că nu am primit nici măcar un post de suplinitor. Toate posturile erau pentru un nivel liceal, iar cei care nu aveau masteratul finalizat puteau candida doar pentru învăţământul gimnazial. Eu am trecut în anul al II-lea la masterat şi cred că este destul de clar că îl voi finaliza. A rămas ca în toamnă să merg în audienţă la un inspector şcolar pentru a rezolv cazul", spune Roxana.

Citeşte şi:

Iaşi: Titular de nota 10 fără catedră

Iaşi: Candidat la titularizare: „Nu merită să înveţi atâta ca să fii profesor“

Iaşi: Absolvenţii de facultăţi schimbă titularizarea pe job-uri în străinătate

Dascăl disperat: „Cât să mai strâng cureaua?“

Iniţial, la repartizarea posturilor titularizabile de pe 21 iulie Roxana Tudorache a pierdut singura catedră care era la Grajduri pe motiv că nu deţinea o adeverinţă care să ateste că este bursieră în cadrul MECTS.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite