Iaşi: Anunţ la „Mica Publicitate”: „Haideţi să adoptăm câteva milioane de japonezi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii se folosesc de rubricile de „Mică Publicitate" pentru a da tot felul de anunţuri trăsnite. Unii se oferă să ajute japonezii sau îşi varsă oful pe rude, iar alţii vând tot felul de obiecte.

Rubricile de „Mică Publicitate" din ziarele locale sunt pline de anunţuri care mai de care mai ciudate. Fie că vor să vândă porci sau fazani, să se răzbune pe o rudă sau să o felicite, ieşenii apelează la anunţuri. O persoană impresionată de consecinţele cutremurului din Japonia, din  luna martie, s-a hotărât să îi ajute pe cei care şi-au pierdut toată agoniseală. „Ajutor pentru japonezi, o şansă pentru România. Haideţi să adoptăm câteva milioane de familii!"

Citiţi şi:

Ce mai vând românii pe internet?

Un alt ieşean care a uitat unde şi-a parcat maşina a apelat şi el la „Mica Publicitate" în speranţa că o va găsi mai uşor. După câteva zile în care nu a primit niciun semn, bărbatul a oferit şi recompensă. „Cine poate da relaţii despre autoturismuzl Suzuki Ignis (bluemarin), nr. IS... să sune la 076.... Recompensă". Ieşeanul şi-a găsit după câteva săptămâni maşina.

Fazani de vânzare

Alte persoane au ales să îşi spuă oful la „Mica Publicitate". „Domnule C.I. aţi lăsat numai datorii pe unde aţi trecut", un astfel de anunţ apărea la rubrica „Speciale". Pe timp de criză ieşenii vând şi tot felul de de lucururi în speranţa că îşi vor spori veniturile. Astfel, de la „Mica Publicitate" puteţi cumpăra plante ornamentale, tutun, o monedă de argint din 1884, pătuţ, haină de blană de nurcă, ceas pendul, loc de veci, dar şi câini, porci, pui, miei sau fazani. „Am rămas fără serviciu şi pentru că până în prezent nu  mi-am găsit de lucru, m-am decis să îmi vând câteva cărţi şi plante. Au preţuri diverse, de la 5 lei la 30 de lei, în funcţie de produs. M-au sunat câteva persoane interesate", a precizat Ioana M., care a apelat la astfel de anunţuri.

Citiţi şi:

Iaşi: Afişul cu bebeluşul homosexual a fost dat jos. Biserica se roagă pentru „îndreptarea" celor care au iniţiat campania (FOTO)

De asemenea, ieşenii cumpără produse de uz casnic, telefoane, cărţi sau plumb. Pentru unele produse unele persoane pot primi chiar şi o mică avere. „Colecţionar german, maşini de cusut germane Singer, Zzinger, Kaiser, etc. Ofer 35.000-45.000 de euro".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite