Fiul proprietarilor Mold Carpaţi a murit într-un groaznic accident rutier. Tânărul a intrat frontal cu maşina într-un copac

0
0

Un accident rutier grav s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 14 iunie, pe raza judeţului Iaşi. Fiul proprietarilor Mold Carpaţi SRL şi-a găsit sfârşitul pe drumul european E 85.

Fiul proprietarilor Mold Carpaţi SRL a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de duminică, 14 iunie, într-un groaznic accident rutier produs pe E 85. Băiatul în vârstă de 19 ani a fost găsit decedat lângă autoturismul care intrase frontal într-un copac. 

Pompierii din Roman au fost solicitaţi prin apel la 112 în localitatea Hanu Ancuţei din comuna Tupilaţi, acolo unde s-a produs tragicul accident. La faţa locului a fost găsit decedat Eduard Mingiuc, fiul proprietarilor balastierei Mold Carpaţi de pe râul Moldova. 

Accidentul s-ar fi produs în jurul orei 3.00, iar, potrivit newspascani.ro, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman. 

Pompierii au asigurat măsuri PSI şi au sablat carosabilul.

           Eduard Mingiuc fiul proprietarilor balastierei Mold Carpaţi de pe râul Moldova  FOTO Facebook

Imagine indisponibilă
Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite