Doi oameni au murit şi alţi opt au fost răniţi după ce un autoturism s-a izbit violent de un microbuz FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

Două persoane, de 28 de ani şi 29 de ani, au murit, miercuri, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un microbuz, în judeţul Iaşi, Alte opt persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, pe drumul european 583, între localităţile Strunga şi Târgu Frumos din judeţul Iaşi, unde un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit.

Cei doi ocupanţi ai autoturismului, o tânără de 28 de ani şi un tânăr de 29 de ani, au murit pe loc.

În microbuz se aflau opt persoane. Şapte dintre acestea au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Victimele sunt bărbaţi cu vârsta între 22 de ani şi 53 de ani.

Martorii spun că autoturismul în care se aflau cei doi tineri ar fi intrat cu viteză mare în depăşire, ciocnindu-se violent de microbuzul care circula regulamentar. Şoseaua era umedă, din cauza ploilor care au căzut în ultimele ore, la Iaşi. 

Şoferul microbuzului a fost de asemenea rănit, dar a refuzat să fie dus la spital. Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

„Din primele cercetări efectuate de către poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism şi un microbuz a avut loc o coliziune care s-a soldat cu decesul celor două persoane din autoturism şi rănirea mai multor persoane din microbuz. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii acestui eveniment nefericit”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Accident Iaşi FOTO ISU Iaşi
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite