Descinderi la casa studentului marocan Ahmed El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iaşi. Saci cu probe ridicaţi din locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO bzi.ro
FOTO bzi.ro

Potrivit ultimelor informaţii, Ahmed El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, a plecat de la locul faptei cu un Uber.

Miercuri, 15 decembrie, poliţiştii au descins în casa în care locuia, la Iaşi, presupusul criminal al celor doi tineri găsiţi fără suflare săptămâna trecută, într-o vilă din Moara de Vânt, mun. Iaşi. Mai mulţi saci cu probe au fost ridicaţi din apartamentul în care Ahmed El Bourkadi, în vârstă de 20 de ani, stătea cu chirie în Iaşi.

Suspectul ar fi plecat cu un Uber de la locul crimei şi s-a dus direct în apartamentul în care locuia cu chirie, pe Bulevardul Independenţei, lângă universitatea la care este student. 

Tânărul de origine marocană, care are şi cetăţenie canadiană, a contestat decizia de arestare preventivă în lipsă. Ahmed Sami El Bourkadi, supranumit „Casapul din Moara de Vânt”, a fost prins recent la Roma, după câteva zile de cercetări efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Acum, dosarul cu propunerea de arestare preventivă va ajunge la Curtea de Apel Iaşi. Urmează ca instanţa să stabilească un termen pentru judecarea contestaţiei. 

Sursa: YT/BZI

Marocanul Youssef Jniyah şi prietena acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiţi morţi, sâmbătă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt din Iaşi. 

Descoperirea şocantă a fost făcută de poliţişti, care au fost informaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În cursul zilei de 10 decembrie el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Trupurile celor doi tineri prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.

Managerul Institutului de Medicină Legală, Diana Bulgaru, a declarat că în urma necropsiei s-a constatat că în ambele cazuri rănile provocate prin înjunghiere erau „trase la indigou", iar moartea tinerilor a fost una violentă.

Ahmed El Bourkadi este principalul suspect în acest caz. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Este oficial. Omicron este în transmitere comunitară în România. Cum să ne ferim de noua tulpină care a speriat planeta

Incendiu de proporţii în Constanţa. Sute de oameni evacuaţi şi zeci de maşini distruse. A fost activat Planul Roşu VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite