Criminalul de la Iaşi care şi-a ucis sora şi pe fiica acesteia, de cinci luni, a fost găsit mort într-o pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Guralic, principalul suspect în dublu asasinat de la Iaşi, când o fostă jurnalistă şi fetiţa ei de doar cinci luni au fost înjunghiate în propriul apartament, a fost găsit mort într-o pădure, lângă Pipirig, judeţul Neamţ. Bărbatul fusese dat în urmărire naţională sâmbătă dimineaţa.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, existau informaţii că ucigaşul s-ar fi dus la o mănăstire şi au căutat în pădurea din împrejurimi. Criminalul era îmbrăcat cu aceleaşi haine cu care plecase din Iaşi. Tânărul a fost găsit înjunghiat în inimă.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost găsit mort sâmbătă seara într-o pădure din judeţul Neamţ. Potrivit primelor informaţii, acesta prezenta răni în zona inimii.

FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE 

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de joi, George Guraliuc şi-a omorât sora şi nepoata, după care s-a schimbat de haine şi a fugit de la locul crimei. Totuşi, a lăsat în urmă câteva indicii pentru anchetatori - buletinul şi telefonul. Bărbatul era cunoscut ca având grave afecţiuni psihice.

Vineri, medicii de la Socola au declarat că, dacă tânărul nu a avut discernământ când şi-a atacat sora şi nepoata, este posibil ca acesta să-şi ia viaţa când va realiza gestul făcut.

UPDATE Principalul suspect al dublei crime din Iaşi, în care au fost ucise o fostă jurnalistă şi fetiţa ei de 5 luni, este căutat în Moldova FOTO  

Joi seara, cumnatul lui George Guralic şi-a găsit soţia şi fetiţa moarte în apartament. Femeia avea gâtul tăiat, iar fetiţa de doar cinci luni fusese înjunghiată.In seara zilei de joi, George Guralic şi-a înjunghiat sora şi nepoata, iar apoi a fugit de la locul crimei. În urma lui a lăsat, totuşi, câteva indicii.

Presupusul criminal a fost dat sâmbătă dimineaţa în urmărire naţională după ce efectivele IPJ Iaşi au făcut tot posibilul pentru a-l găsi pe tânăr. 

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite