Concerte caritabile de Sărbători la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă
Ştefan Hruşcă

Artiştii consacraţi şi copiii din Iaşi anunţă apropierea Sărbătorilor cu concerte şi evenimente caritabile.

Astfel, Paula Seling va concerta la Universitatea Agronomică pe data de 14 decembrie la ora 18.00 în Aula Magna „Haralamb Vasiliu“, iar Ştefan Hruşcă la Casa Sindicatelor, pe15 decembrie, la ora 17.00 şi la ora 20.00.


Un eveniment surpriză este organizat de Delia Andreea Tobol, o tânără de doar şapte ani care luptă pentru a putea face primul pas. Programul, care va avea loc pe 15 decembrie la ora 17.00 la Cinematograful Victoria va fi susţinut de trei coruri diferite, iar la final cei prezenţi vor putea face o donaţie pentru a o sprijini pe tânără.


„Crăciunul din inimă de student“ se desfăşoară şi anul acesta la Iaşi. Miercuri, pe 14 decembrie, de la ora 18.00, în Aula Magna a Universităţii „Al.I. Cuza“ Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni propune ca printr-un bal de caritate al cărui scop este să ofere cadouri copiilor din Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Erbiceni.

Şi copiii cu autism din Iaşi sărbătoresc apropierea Sărbătorilor. Pe data de 15 decembrie, între orele 10.00-12.00 în incinta Colegiului de Arte „O. Băncilă“ beneficiarii serviciilor fundaţiei Ancora Salvării organizează expoziţia şi programul artistic „Să ne bucurăm împreună de Sărbători“. Copiii vor cânta şi vor expune lucrări realizate chiar de ei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite