Concert Şuie Paparude şi premieră la Operă în weekend la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şuie Paparude
Şuie Paparude

Ieşenii pot lua parte în acest sfârşit de săptămână la numeroase evenimente organizate în Capitala Moldovei.

La Teatrul Naţional, sâmbătă seară, este programat spectacolul „Fluturi.. fluturi" de Aldo Nicolaj. Piesa, care se joacă în Sala Studio, începe de la ora 18.00, iar biletul este 22 de lei.

Tot la Naţional, astăzi este programat spectacolul „Mizantropul" de Moliere, în regia lui Tompa Gabor. Piesa de la Sala Teatru la Cub începe la 19.00, iar biletul este 35 de lei.

La Ateneul Tătăraşi se joacă în această seară, de la ora 19.00, spectacolul de teatru „1984", de George Orwell, în regia lui Adrian Buliga. Din distribuţie fac parte Lucian Valacu, Ştefana Arteni, George Grădinariu, Mihaela Budău, Tania Bogza, Codrina Ionel, Anda Mocanu, Alina Tuduri şi Gina Andrea Ţăndură. Preţul unui bilet este 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensioari.

Cum zbori gratuit deasupra Iaşiului la Aeroclubul "Alexandru Matei"

Sâmbătă seară, fanii trupei Şuie Paparude sunt aşteptaţi în Club XS. Spectacolul este programat de la ora 22.00, iar biletul costă 20 de lei.

La Era Park, sâmbătă, se vor deschide două târguri. Unul este dedicat simbolului primăverii, mărţişorul, iar un altul de antichităţi. Târgul de Mărţişor va fi deschis în perioada 25 februarie- 8 martie, între orele 16.00-20.00, în cursul săptămânii, iar în weekend vizitatorii pot cumpăra cadouri între orele 10.00 şi 20.00.În jur de 30 de exponanţi îşi vor prezenta colecţiile la Târgul de Antichităţi, deschis pe 25 şi 26 februarie, între orele 11.00-19.00.

Glume cu substrat erotic de Dragobete! Cum sărbătoreau străbunii ziua iubirii FOTO

Duminică, cei mici sunt aşteptaţi la Teatrul „Luceafărul". De la ora 10.00 este programat spectacolul „Albinuţa", iar de la 11.30 va începe „D'ale lui Păcală".

Totodată, ieşenii pot merge duminică la premiera Operei Naţionale Române Iaşi. Spectacolul „Bărbierul din Sevilla" se va juca pentru prima dată la Casa de Cultură a Studenţilor. Spectacolul începe la 18.30, iar preţul biletului variază  între 20 şi 40 de lei.

 Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştiri din Capitala Moldovei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite