Apucături de boxer: a bătut doi tineri pentru că s-au uitat urât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Boxerul Cristi Ionuţ Buhan a fost trimis în judecată, joi 19 ianuarie, de procurori pentru ultraj contra bunelor moravuri. Ieşeanul a bătut la sfârşitul anului trecut doi tineri. Aceştia nu au depus plângere pentru lovire.

Potrivit procurporilor, pe 18 decembrie 2011 tânărul ar fi fost implicat într-o bătie, iar apoi s-a dus la un fast-food din zona Tudor Vladimirescu. Aici a trecut pe lângă doi tineri, care îşi cumpărau  mâncare. Pentru că i s-ar fi părut că cei doi se uitau urât la el, Buhan l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnii. Celălalt tânăr a încercat să intervină, dar a fost lovit şi el până ce a căzut pe asfalt în stare de inconştienţă.

Citiţi şi:

Adolescentă pusă să urmărească o partidă de sex între părinţi

Victimele ar fi avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, dar una dintre ele nu a mai depus plângere, iar cealaltă şi-a retras-o. Astfel, Cristi Ionuţ Buhan a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. În faţa anchetatorilor, boxerul nu a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor.Cristi Ionuţ Buhan a praticipat la diferite competiţii de box la categoria 81 de kilograme.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite