Ancheta în cazul morţii violente a ziaristei Mariei Guraliuc a fost finalizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Guraliuc, tânăra găsită moartă în casă
Maria Guraliuc, tânăra găsită moartă în casă

Poliţiştii ieşeani au terminat cercetările în cazul Mariei Guraliuc şi al fetiţiei ei de cinci luni, ucise pe 19 iulie, de fratele tinerei. Fosta ziraistă ar fi împlinit, pe 21 august, 29 de ani.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au propus încetarea acţiunii penale pentru că „a intervenit decesul făptuitorului". Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. „Procurorul de caz urmează să dea o soluţie", a precizat Alexandru Pecincu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

FOTO O fostă jurnalistă şi fetiţa sa au fost găsite moarte în casă, în cartierul Alexandru UPDATE 

UPDATE Principalul suspect al dublei crime din Iaşi, în care au fost ucise o fostă jurnalistă şi fetiţa ei de 5 luni, este căutat în Moldova FOTO

Fosta jurnalistă Maria Guraliuc şi fetiţa ei Sabina (5 luni) au fost înjunghiate, pe 19 iulie, de fratele tinerei. După ce a tăiat gâtul surorii sale şi şi-a înjunghiat nepoata George Guraliuc, care suferea de schizofrenie, s-a spălat şi-a schimbat hainele şi apoi a plecat spre judeţul Neamţ cu un autobuz. Se pare că acesta intenţiona să mergă la o mănăstire de lână Pipirig. Însă într-o pădure din apropiere George Guraliuc s-a înjunghiat de trei ori în zona inimii.

Maria Guraliuc ar fi împlinit, pe 21 august, 29 de ani.

Ultimele clipe ale autorului dublului asasinat de la Iaşi

Autorul dublului asasinat de la Iaşi, înmormântat lângă victimele sale

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite