Agenţii de pază ai unei discoteci din Iaşi au fost acuzaţi că au bătut trei absolvenţi de Drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Pasnicu (39 de ani), Mihai Ajităriţei (30 de ani), Ilie Ciuntu (32 de ani), Constantin Carja (30 de ani) şi Daniel Cojocaru (25 de ani) au fost trimişi ieri în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru purtare abuzivă.

Cei cinci agenţi care au asigurat paza la o discotecă din Iaşi au fost acuzaţi de procurori că au bătut trei absolvenţi ai Facultăţii de Drept. Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 22 spre 23 martie 2009 cei trei colegi s-au dus într-o disccotecă din Copou. În jurul orei 2.00 între tinerii din Republica Moldova şi un alt client al localului a izbucnit un scandal, pentru că  fi făcut o poză.

Agenţii de pază l-au scos din local pe unul dintre cei trei absolvenţi. Însă când acesta a dorit să meargă din nou la prietenii lui s-a iscat o altercaţie între el şi un agent de pază.

Colegii agentului i-au venit în ajutor, iar prietenii absolventului de Drept au încercat să-i oprească. Potrivit procurorilor, cinci agenţi de pază i-au lovit de mai multe ori pe cei trei tineri, aceştia necesitând uterior între 2 şi 11 zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii i-au acuzat pe cei cinci agenţi de purtarea abuzivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite