UPDATE Revoltă împotriva poliţiştilor din oraşul Petroşani, acuzaţi că au snopit în bătaie un tânăr care s-a opus încătuşării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au recurs la forță după ce un tânăr din Petroșani, care a provocat un scandal într-un club din localitate, s-a opus reținerii. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, s-a prezentat în această dimineață la spitalul din localitate și îi acuză pe agenți că l-au snopit în bătaie.

UPDATE ORA 18:30 

Constantin Alecsa, tatăl hunedoreanului agresat de poliţiştii din Petroşani, îi acuză pe agenţii care au intervenit la solicitarea unei ospătăriţe, pentru a aplana scandalul izbucnit azi-dimineaţă în clubul Keops de comportament inuman faţă de fiul său în vârstă de 23 de ani.

"Îi voi da în judecată pe poliţiştii din Petroşani, care mi-au bătut fiul, fără ca acesta să aibă vreo vină. A fost băgat în spital de poliţişti, doar pentru că, de frica lor, a încercat să fugă.

Ei l-au umplut de vânătăi şi i-au băgat până şi pământ în gură. Urmele lăsate pe corpul fiului meu nu sunt din cauza intervenţiei agenţilor, prin care ar fi încercat să îl imobilizeze, ci pentru că au vrut să îl snopească în bătaie", a declarat Constantin Alecsa.

El a adăugat că soţia fiului său a născut recent şi că motivul pentru care acesta a fugit de poliţişti a fost tocmai teama de a fi agresat.

 ORA 14.00

Cătălin Alecsa, un tânăr din Petroșani, care s-a prezentat azi dimineață la secția de urgențe a spitalului din localitate, îi acuză pe polițiști că l-au agresat.

ISTORIA JAFURILOR SÂNGEROASE: Povestea ultimilor haiduci care au jefuit maşina de bani a celebrei Marmorosch Blank

LEGENDE ÎNTUNECATE: Cum a devenit Hunedoara gulag pentru prizonierii ruşi şi pentru evrei

Bărbatul a fost reținut după ce o angajată a unui club din localitate a solicitat intervenția Poliției pentru  aplana conflictul izbucnit între ea și tânăr. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei patru. La vederea agenților chemați de barmaniță, bărbatul a fugit, dar a fost prins de polițiști, iar pentru imobilizarea lui, aceștia au recurs la forță.

„Polițiștii l-au somat să se oprească, dar tânărul aflat în stare de ebrietate și-a continuat alergare. A fost prins după 500 de metri, dar s-a opus reținerii, iar pentru imobilizarea lui a fost necesară folosirea forței și a mijloacelor din doatrea polițiștilor.

El a fost condus la secție și sancționat cu 400 de lei pentru provocarea scandalului. Dacă tânărul consideră că polițiștii nu au acționat corespunzător, el se poate adresa Parchetului. Considerăm că polițiștii au acționat cu fermitate”, a declarat Adriana Voina, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit medicilor de la spitalul din Petroșani, tânărul a suferit politraumatisme.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite