Un miner trimis în şomaj a murit strivit de un marfar, după ce şi-a cinstit ortacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Petroşani, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit decedat pe calea ferată, în zona Exploatării Miniere Livezeni. Victima fusese strivită de locomotiva unui tren de marfă în apropierea locului unde în urmă cu o săptămână s-a mai petrecut un accident mortal.

Şi-a luat la revedere de la foştii colegi din subteran şi a căzut în faţa trenului. Este povestea tragică a unui miner de 43 de ani, strivit în impactul cu o garnitură de marfar. Bărbatul, angajat al Exploatării Miniere Livezeni, îşi cinstise prietenii, pentru că urma să fie disponibilizat.

„Aseară, în jurul orei 19.30, lucratorii Politiei TF Petrosani au fost anuntati prin 112 ca, in Halta Lunca Jiului a fost accidentată o persoană. Victima a fost transportată la spital, însă a decedat în urma politraumatismelor suferite.

În momentul accidentului, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, fiind suprins de trenul de marfă”, a declarat Vasile Hritac, comandantul Politiei Transporturi Feroviare Hunedoara.

Este al doilea accident feroviar petrecut în Valea Jiului în ultimele zece zile, după cel în care o tânără de 24 de ani a murit strivită de vagoanele unei garnituri de marfar, iar copilul său a fost rănit grav.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite