Tânăr trimis în închisoare după o serie de furturi din supermarket. Cum a acţionat recidivistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr a fost trimis în închisoare după o serie de furturi pe care le-a comis într-un supermarket. La ultima infracţiune a fost oprit de poliţişti.

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au condamnat la închisoare un tânăr de 26 de ani, din Hunedoara, acuzat că a comis mai multe furturi dintr-un supermarket.

Pentru că avea nevoie de bani, bărbatul a pândit momentul în care paznicii din supermarket nu se aflau în zona uşilor de acces şi a furat două sticle de vodka, pe care le-a ascuns sub haine. Le-a vândut la scurt timp cu preţul de 60 de lei.

Câteva zile mai târziu, tânărul s-a întors din nou în magazin şi a îndesat într-un rucsac 11 recpiente de şampon, în valoare de 160 de lei. A ocolit clienţii aflaţi la casa de marcat şi în momentul în care a ajuns în dreptul acesteia a luat-o la fugă pe lângă casieră.

„În zona uşilor de acces în magazin inculpatul a fost deposedat de rucsacul în care avea bunurile sustrase de către doi agenţi de poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, astfel că prejudiciul cauzat persoanei vătămate a fost recuperat în totalitate. În continuare, inculpatul a ieşit din magazin şi a alergat spre blocurile de locuinţe din vecinătate, iar cei doi agenţi de poliţie plecaţi în urmărirea sa nu l-au putut prinde”, se arată în dosar.

Hunedoreanul, necăsătorit, recidivist, fără ocupaţie şi loc de muncă a primit 9 luni de închisoare, cărora li se adaugă alte 347 de zile de închisoare dintr-o pedeapsă de patru ani de închisoare, pe care a executat-o parţial, până la eliberarea sa condiţionată.


Mai puteţi citi şi:

Dezvăluirea spionului Pacepa despre „hoţii hi-tech”: „România a salvat 600 - 800 de milioane de dolari”

Decizia tribunalului în cazul „monstrului din parc”. Tânărul a cerut eliberarea din arest preventiv

De ce au fost achitaţi medicii oncologi arestaţi de DIICOT, în 2013: „Au dat o şansă la viaţă bolnavilor”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite