Pericol pe patru roţi: şoferi fără permis aflaţi la volan şi depăşiri pe linia continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Mai mulţi conducători auto s-au ales, în weekend, cu dosare penale, după ce au comis diverse fărădelegi la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În timp ce unii şoferi s-au urcat la volan fără a avea permis auto sau după ce au consumat băuturi alcoolice, alţii au efectuat depăşiri pe linia continuă şi au provocat accidente.

Un tânăr de 28 de ani, din Deva, s-a urcat la bordul unui BMW având o concentraţie alcoolică în aerul expirat  de 0,62 mg/l. Plimbarea a fost una scurtă, întrucât a fost depistat de poliţişti pe bulevardul Decebal din reşedinţa de judeţ. Acelaşi lucru l-a păţit şi un alt conducător auto, de data aceasta din oraşul Călan.  Bărbatul de 39 de ani a fost surprins la volan pe DC 51, având o alcoolemie de 0,84 mg/l în aerul expirat. Ambii şoferi au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice şi s-au ales cu dosare penale.

La volan, fără permis
 În comuna Râul de Mori, alcoolul a fost înlocuit de permisele auto suspendate. Unul dintre localnici s-a aventurat în trafic cu toate că avea permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 30 de zile.  Infracţiunea a fost una cu mare ghinion, pentru că a avut loc în aceeaşi zi în care bărbatul a rămas fără dreptul de a conduce un autovehicul.

Tamponare între un BMW şi un Opel, pe linia continuă

Fărădelegile s-au finalizat cu un accident  petrecut pe D. J. 107 A, direcţia Uroi - Rapoltu Mare. Unul dintre participanţii la trafic, aflat într-un BMW, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu, şi nu a mai reuşit să revină la timp pe banda sa de mers. A acroşat un Opel care venea din sens opus. În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit uşor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite