„Monstrul din parc”, în arest. A cerut să fie eliberat după agresiunea care a stârnit un val de furie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colaj. Imagini de la agresiunea din 7 februarie. Facebook.
Colaj. Imagini de la agresiunea din 7 februarie. Facebook.

Alexandru Cobzaru, „monstrul din parc”, a cerut să fie eliberat din arest, la trei luni de la agresiunea care a stârnit un val de furie pe reţelele de Internet.

La trei luni după ce a trântit în cap un copil de 13 ani, într-un loc de joacă din Hunedoara, Alexandru Cobzaru (29 de ani) a cerut instanţei să fie eliberat din arest preventiv. Tribunalul Hunedoara a respins cererea formulată de inculpat, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cu măsura preventivă a controlului judiciar, astfel că acesta va rămâne în arest.

Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO

Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă


Alexandru Cobzaru va fi judecat pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii publice, dar şi pentru violenţă în familie. În 7 februarie, un copil de 13 ani, trântit în cap de Alexandru Cobzaru, într-un loc de joacă din Hunedoara, a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Alexandru Cobzaru, arestat după agresarea unui copil

Scenele agresiunii au fost filmate cu un telefon mobil, iar clipul video de câteva zeci de secunde au stârnit un val de furie pe reţelele sociale. În imagini se vede cum Alexandru Cobzaru l-a atacat cu sălbăticie şi fără a avea vreo ezitare,  pe copilul care se afla într-un loc de joacă amenajat într-un cartier din municipiu. Imaginile îl arătau pe tânăr îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f... morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său şi l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbuşit cu zgomot, lovindu-se cu capul şi cu spatele de tartan, iar după ce a mişcat de câteva ori din mâini şi a gemut, a rămas neclintit, leşinând din cauza şocului. Bătăuşul şi-a întors privirile de la victima aflată în stare de inconştienţă şi s-a îndreptat spre propriul fiu, în vârstă de şapte ani, aflat în acelaşi loc de joacă. L-a îmbrâncit şi pe acesta şi l-a înjurat, plecând apoi liniştit spre casă.

Mii de oameni au cerut pedepsirea bătăuşului din Hunedoara. La scurt timp autorul violenţelor a fost arestat. El a recunoscut fapta şi a susţinut că nu şi-a putut controla furia, aflând că minorii s-au certat. Alexandru Cobzaru se află în prezent în arest preventiv. Copilul rănit a fost externat, între timp, din spital.

Mai ăuteţi citi şi:

„Monstrul din parc” va fi judecat în două dosare penale. Al doilea copil agresat de bătăuşul din Hunedoara

Tatăl vitreg, monstrul din casa unei fete de şapte ani. A abuzat-o timp de doi ani şi a supus-o la violenţe extreme

„Monstrul din Petrila”. Şirul de abuzuri sexuale şi bătăi la care un bărbat şi-a supus fiica de 12 ani

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite