Grătarul de Paşte, tradiţie la hunedoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre locurile preferate de hunedoreni pentru a-şi petrece timpul liber în natură este zona Ciuperca de la marginea Pădurii Chizid. Zeci de oameni s-au înghesuit astăzi pe platoul verde de la marginea oraşului, pentru a petrece sărbătorile la grătar.

Hunedorenii au profitat din plin de vremea frumoasă, în Duminica Paştelui şi au lăsat tradiţia petrecerii sărbătorilor acasă, în familie, pentru a se dedica "noului sport naţional": grătarul la iarbă verde.

FOTOGALERIE ”Mordor” de Hunedoara: ruinele refuzate ca loc de filmare de scenariştii filmului "Ghost Rider 2" cu Nicolas Cage

REPORTAJ: Ruinele combinatului siderurgic din municipiul Hunedoara, aur pentru fierari

FOTOREPORTAJ: Incursiune în sălbăticia pădurilor din Munţii Retezat

FOTOGALERIE Cum a fost „trezit la viaţă” un castel îngropat în legende înfiorătoare

image

Platoul verde de la marginea Pădurii Chizid a fost ocupat astăzi de zeci de petrecăreţi. "Vremea este superbă şi am preferat să încingem un grătar aici, la Ciuperca, decât să stăm în casă şi să privim la televizor. Avem muzică, bere şi mâncare, este tot ce ne trebuie pentru a ne simţi bine", a explicat Ion Comăniştean, unul dintre hunedorenii ieşiţi la iarbă verde. 

Zona Ciuperca din Hunedoara, una dintre destinaţiile ideale pentru amatorii de ieşiri la iarbă verde a fost însă ocupată în ultimii ani de zeci de vile. Doar la marginea pădurii, câteva sute de metri pătraţi de teren mai pot fi folosite de hunedorenii aflaţi în căutarea relaxării. De cele mai multe ori, în urma petrecăreţilor rămân o mulţime de gunoaie. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite