FOTOGALERIE GARA DEVA: Călători opriţi pe peron din cauza grevei ceferiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestul feroviarilor, din această dimineaţă, a creat confuzie şi nemulţumire printre călătorii nevoiţi să aştepte ore întregi pe peron. Caspar Wijnen, din Olanda, a stat trei ore în gara Deva. Tânărul avea tren către Budapeste la ora 08.00, însă a plecat abia la ora 11.00.

Pentru că nu ştia nimic despre greva de avertisment a feroviarilor, Caspar Wijnen a ajuns în gară în jurul orei 08.00, când ştia că are tren spre Budapesta. O jumătate de oră mai târziu era încă pe peron.

Mi-am făcut rezervare de ieri, însă nu am ştiut ce se va întâmpla. Nici acum nu ştiu concret de ce nu merg trenurile. De la casa de bilete mi s-a spus doar că trebuie să aştept până pe la ora 11.00. Nu am ce să fac decât să stau aici şi să citesc”, a declarat tânărul în vârstă de 28 de ani.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

image

Protestul ceferiştilor a durat două ore, timp în care aceştia au oprit lucrul, iar circulaţia pe calea ferată a fost complet blocată, toate trenurile de călători staţionând în gări sau pe traseu.

Feroviarii s-au aflat, în această dimineaţă, în grevă de avertisment din cauză că nu s-au semnat contractele colective de muncă la CFR Călători şi CFR Infrastructură. 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite