FOTO Ştrandul din Deva se deschide. Cât costă intrarea şi ce reguli noi au fost impuse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul municipal din Deva îşi deschide porţile. Clienţii săi trebuie să respecte câteva reguli suplimentare de siguranţă.

Ştrandul municipal din Deva îşi deschide porţile în acest sezon estival, vineri, 10 iulie 2020, la ora 12:00.

Complexul administrat de primărie dispune de trei bazine cu apă, (de săptămâna viitoare va fi disponibil şi al patrulea - bazinul olimpic), duşuri, cabine de schimb, terase, puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal şi o zonă de fitness. În incinta ştrandului va funcţiona un punct de prim ajutor Crucea Roşie şi un punct de salvamari. Tarifele de acces în ştrand sunt aceleaşi ca şi anul trecut: intrare adulţi – 10 lei; intrare copii, elevi, studenţi pensionari – 5 lei

Administratorii ştrandului au hotărât ca şezlongurile să fie gratuite. În ştrand vor putea intra pe o serie doar 360 de persoane, cât este numărul de şezlonguri, pentru a se respecta măsurile de protecţie şi siguranţă impuse de autorităţi în perioada pandemiei de coronavirus, a informat Primăria Deva.



Ştrandul va funcţiona după următorul program: luni, între orele 12:00-20:00; marţi - duminică, între orele 10:00-20:00

Ştrandul a fost igienizat, au fost efectuate lucrări de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie, iarba a fost tunsă, băncile din incintă reparate şi vopsite. Vestiarele şi grupurile sanitare au fost zugrăvite şi igienizate. Bazinul olimpic şi cel mijlociu au fost vopsite şi recondiţionate, iar la cele două bazine mai mici s-au executat lucrări de mentenanţă. Ştrandul este dotat cu aparate de clorinare montate în casa pompelor. Analiza apei se face zilnic, iar o dată pe săptămână se iau probe de apă şi se duc la Direcţia de Sănătate Publică  a Judeţului Hunedoara pentru analiza de conformitate.

Imagine indisponibilă



La intrarea în ştrand şi în incintă au fost montate dispensere cu soluţie igienizantă. Şezlongurile au fost amplasate în aşa fel încât să respecte distanţa de siguranţă. Suprafeţele din complex, şezlongurile, băncile, vestiarele, grupurile sanitare vor fi spălate zilnic cu soluţie dezinfectantă pe bază de clor sau alcool, atât înainte de deschiderea ştrandului cât şi la închiderea lui sau ori de câte ori este nevoie, au informat reprezentanţii Primăriei Deva.

Imagine indisponibilă



„Cei care doresc să se bucure de soare şi de apa din bazine, sunt rugaţi să respecte normele de distanţare socială şi regulile instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virulului COVID-19, precum şi regulamentul afişat la intrarea în ştrand şi in incinta acestuia”, se arată într-un comunicat transmis de primărie.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Mai puteţi citi şi:

Ştrandul Corvina din Hunedoara a fost deschis. Reguli stricte pentru oaspeţii complexului turistic

VIDEO Cartierul şi ştrandul municipal sufocate de dejecţii. Un localnic din Deva îşi creşte caii în grajdul dintre blocuri

Ştrandul municipal se deschide. Cât vor plăti turiştii pentru a petrece în complex

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite