Dispăruţi: un bărbat s-a săturat de viaţă, iar o minoră a plecat să se angajeze în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iozsef Rezoare,  66 de ani, din municipiul Vulcan i-a spus soţiei că i s-a urât cu viaţa şi că îşi ia lumea în cap. În urmă cu doua zile a plecat să-şi caute de lucru pe Valea Ungurului, la Schitul Sfântul Nicolae. Familia se teme ca nu cumva să-şi fi pus capat zilelor, întrucât a menţionat în nenumărate rânduri că vrea să se spânzure.

Ieri, fiul vitreg al hunedoreanului a anunţat Poliţia despre cele întâmplate. Potrivit acestuia, tatăl său nu a luat cu el niciun ban, acte de identitate sau alte bunuri. De când a plecat de acasă, soţia sa nu mai ştie nimic despre el.

Minoră plecată să se angajeze în Bucureşti

Tot ieri, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat din comuna Pestişu-Mic că fiica sa de 16 ani a părăsit domiciliul în urma cu patru zile. Alexandra Elena Pripaş a luat cu ea mai multe bunuri personale şi acte de identitate. Familia nu deţine informaţii despre locul în care s-ar putea afla în prezent. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că minora intenţiona să se angajeze în Bucureşti. „Cercetările în vederea depistării celor doi continuă, aceştia urmând a fi daţi în urmărire naţională şi consemn la frontieră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Persoanele care pot furniza informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite