Bătrâne înşelate de falşi angajaţi la dezinsecţie: una dintre victime a fost jefuită de 6.600 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 85 de ani, din Deva, a rămas fără economiile din ultimii ani, după ce a deschis uşa unor necunoscuţi care s-au dat drept angajaţi ai unei firme de dezinsecţie.


Vârstnica s-a prezentat la sediul Poliţiei din Deva şi a reclamat faptul că în urmă cu o zi a primit în locuinţa ei doi bărbaţi care i-au spus că se ocupă cu dezinsecţia apartamentului

„Pentru dezinsecţie, aceştia i-au solicitat suma de 210 de lei însă, profitând de neatenţia persoanei vătămate, i-au sustras dintr-un dulap din dormitor o geantă în care se afla suma de 6.640 de lei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, efectuând cercetări în vederea identificării autorilor”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la IPJ Hunedoara.

Verificaţi identitatea instalatorilor!
O altă pensionară din Deva a pierdut 50 de lei, după ce doi presupuşi angajaţi ai unei firme de dezinsecţie s-au prezentat la locuinţa ei şi i-au cerut bani pentru serviciile prestate. Femeia le-a dat o bancnotă de 50 de lei, iar aceştia au plecat, spunându-i că îi vor aduce 31 de lei, ca rest, dar nu s-au mai întors cu banii.

Poliţiştii le recomandă hunedorenilor să verifice identitatea persoanelor care se prezintă drept instalatori, angajaţi la ai unor firme de dezinsecţie, de gaz sau de electricitate, înainte de a le lăsa în locuinţe. O pot face apelând la administratorii de bloc sau la societăţile respective.

Vă recomandăm şi:

Escroc căutat după ce a încercat să înşele cu 16.000 de lei o hunedoreancă

VIDEO Minore de 13 – 16 ani ameninţate cu moartea pentru a se prostitua. Proxeneţii lor au fost reţinuţi

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite