Alegeri parlamentare 2020. Incident într-o secţie de votare din Deva. Membrii comisiei au fost agresaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri parlamentare 2020. Membrii comisiei de votare dintr-o secţie aflată în municipiul Deva au fost agresaţi de un localnic.

Duminică, în prima parte a zilei, în judeţul Hunedoara au fost înregistrate 3 sesizări cu privire la contravenţii, în timpul procesului electoral, în toate cele trei cazuri persoanele vizate de reclamaţii fiind sancţionate.

„Preşedintele unei secţii de votare din municipiul Deva a sesizat Poliţia, după ce un alegător nu s-a conformat dispoziţiilor sale cu privire menţinerea ordinii în localul de vot, l-a bruscat şi a adresat injurii membrilor comisiei de votare. Alegătorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.500 de  lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vicepreşedintele unei secţii de votare din municipiul Brad a sesizat faptul că se consumă băuturi alcoolice la mai puţin de 500 de m de secţia de votare. „Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde a stabilit că cele sesizate se confirmă şi a avertizat verbal barmanul care servea băuturi alcoolice, acesta închizând localul. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 4.500 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Un localnic din Deva a fost sancţionat cu avertisment pentru că a continuat campania electorală prin intermediul reţelei de socializare Facebook, postarea fiind ştearsă ulterior.

Duminică, hunedorenii vor vota pentru alegerea a trei senatori şi şase deputaţi care vor reprezenta judeţul în Parlamentul României. În judeţul Hunedoara sunt înscrişi pe liste 380.446 persoane cu drept de vot, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii în judeţul Hunedoara

Alegeri parlamentare 2020 în judeţul Hunedoara: peste 500 de poliţişti şi jandarmi la secţiile de votare

Alegeri parlamentare 2020. Lista candidaţilor din judeţul Hunedoara la Senat şi Camera Deputaţilor

Alegeri parlamentare 2020, în judeţul Hunedoara. Sunt aşteptaţi la vot peste 380.000 de hunedoreni

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite