Accident grav cu motocicleta pe DN 66, la Haţeg. O şoferiţă de 18 ani a spulberat un motociclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 66.
Accident pe DN 66.

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 66, la ieşire din Haţeg. O tânără de 18 ani a lovit cu maşina un motociclist.

Un accident rutier grav s-a petrecut, luni, în jurul orei 13, pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani, la intrarea în satul Sântamaria Orlea, învecinat Haţegului.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că o tânără în vârstă de 18 ani din comuna Băuţar, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 686 A, la intersecţia cu DN 66, nu a respectat semnificaţia indicatorului Cedează trecerea şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de un bărbat in vârstă de 39 de ani, din Petroşani, care se deplasa pe DN 66 pe sensul de mers Haţeg - Petroşani.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost restricţionat , însă la această oră se circulă in condiţii normale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ., însă motociclistul nu a putut fi testat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Accident rutier produs de o tânără pe o trecere de pietoni din Deva: o elevă de 12 ani a fost rănită

VIDEO Incident grav la Mina Livezeni din Valea Jiului. 15 mineri intoxicaţi cu fum şi gaze toxice

VIDEO Cabana Cheile Buţii de la poalele Retezatului Mic a fost mistuită de flăcări. Era cea mai veche din zonă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite