Prefectul Robert Cristoi este acuzat că semnează, în mod ilegal, documente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Robert Cristoi (stânga) este acuzat că semnează, în mod ilegal, documente importante
Prefectul Robert Cristoi (stânga) este acuzat că semnează, în mod ilegal, documente importante

Acuzaţia a apărut la scurt timp după ce Instituţia Prefectului a atacat, în contencios administrativ, bugetul propriu al Consiliului Judeţean.

Marian Măroiu este cel care a dat în vileag „neregula” comisă de prefect. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, acesta declara:

„Prin HG 1200/02.12.2010, publicată în Monitorul Oficial 811/03.12.2010, premierul de atunci, Emil Boc, îl numea, temporar, pe Robert Ioan Cristoi în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu.

Numirea cu pricina era făcută pentru o perioadă de şase luni, cu posibilitatea prelungirii mandatului, în cazuri excepţionale, cu încă şase luni. În aceste condiţii, cel mai târziu pe data de 3 decembrie 2011, mandatul lui Robert Cristoi a expirat”, declara Marian Măroiu.

Cu alte cuvinte, orice document semnat de prefectul Cristoi în ultimele trei luni sunt lovite de nulitate, deci, prin urmare, şi cererea depusă la Tribunalul Giurgiu pentru atacarea bugetului CJ.

„Marin Anton nu este străin de acest fapt, dar l-a ascuns cum a putut mai bine”, a mai acuzat Marian Măroiu.

La scurt timp de la aceste declaraţii, liderul democrat-liberalilor giurgiuveni, Marin Anton, declara, pentru Adevărul:

„Robert Cristoi este cât se poate de legal. Nu se pune problema expirării mandatului său, iar actele semnate de el până acum sunt legale.”

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite