FOTO Campionul kyokushin Mirel Iacob a făcut KO un italian la debutul în circuitul SuperKombat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuveanul Mirel Iacob (28 de ani) a câştigat sâmbătă, 12 octombrie, în Gala SuperKombat World Grand Prix de la Giurgiu, primul său meci după regulile K1. Sportivul de la Nova Force este campion la karate kyokushin.

Debut cu dreptul pentru Mirel Iacob în circuitul SuperKombat. Sportivul antrenat de Lucian Spiridon l-a umplut de sânge pe italianul Francesco Mattioli în cea de-a şasea partidă a galei SuperKombat de la Giurgiu.

Mirel Iacob a intrat în scenă alături de antrenori şi mai mulţi prieteni fiind într-un chimono specific stilului de karate kyokushin.

Preferatul fanilor

Încurajat frenetic de cei peste 500 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor “Chauncey Hardy”, Mirel a început în forţă meciul cu Mattioli.

Experienţa italianului n-a făcut faţă exuberanţei debutului, Mirel Iacob reuşind o mulţime de lovituri spectaculoase, mai ales cu piciorul, multe dintre ele lovindu-l pe Mattioli în zona capului.

Plin de sânge, Francesco Mattioli a cedat în runda a doua, acuzând o accidentare la braţul stâng.


“Sunt bucuros pentru acest debut. Italianul merita din plin această bătaie şi a fost mai bine pentru el că a rămas acolo jos. Nu ştiu dacă a simulat la final, nu mă interesează. Pot spune că este mai dificil aici decât la karate, dar stilul kyokushin m-a ajutat azi. Voi continua în circuitul SuperKombat, veţi mai auzi de mine” a declarat Mirel Iacob la finalul meciului.

Continuă în SuperKombat

Impresionat de calităţile lui Mirel Iacob, promotorul Eduard Irimia a venit personal să-l felicite pe campionul giurgiuvean şi să-i spună că a fost acceptat în circuirul SuperKombat.

“Localnicul Mirel Iacob s-a descurcat excelent. Are nişte lovituri fantastice, în special de picior, care-l recomandă. Nu este singurul sportiv din circuit care vine din kyokushin ceea ce demonstrează că acest stil este unul eficient şi în kick-boxing. Va continua în circuitul SuperKombat şi sunt convins că va face trebă bună” a spus Eduard Irimia.

Gala SuperKombat de la Giurgiu a adus sâmbătă la start 14 sportivi din România, Armenia, Belgia, Egipt, Italia, Maroc, Spania, SUA şi Suriname.

La cele 8 lupte au asistat peste 500 de spectatori, evenimentul fiind transmis în peste 70 de ţări de pe 5 continente.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite