Zilele Bunăvoinţei la biblioteca judeţeană din Galaţi. „Uitucii” sunt aşteptaţi să returneze cărţile fără penalizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
carti cultura lectura FOTO Shutterstock

Campania se adresează în special cititorilor care nu au restituit documentele împrumutate de la bibliotecă de foarte mult timp şi pentru a evita situaţiile jenante sau cheltuielile de penalizare şi corespondenţa evită să vină la bibliotecă.

De Ziua Bibliotecarului şi în spiritul Sărbătorilor Pascale, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi desfăşoară, în cadrul programului de manifestări, Campania Zilele Bunăvoinţei în Bibliotecă!

Campania se va desfăşura în perioada 15 – 30 aprilie 2015 şi se adresează tuturor cititorilor bibliotecii ce nu au restituit cărţile până în acest moment. Dacă vor preda cărţile restante în perioada mai sus amintită vor fi scutiţi de la plata penalizărilor de întârziere şi a corespondenţei.

„Biblioteca are de-a lungul timpului aproximativ 2.000 de restanţieri, iar documentele pe care nu le-au adus le sunt necesare şi altor locuitori din Galaţi şi nu numai”, spune şef serviciului de relaţii cu publicul din cadrul Bibliotecii Judeţene, Florina Diaconeasa.

Pentru evitarea situaţiilor neplăcute, în holul mare al Bibliotecii va fi amplasată o urnă în care se pot lăsa cărţile fără nici o altă formalitate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite