VIDEO/GALERIE FOTO-Vezi aici unde îţi poţi petrece vacanţa de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest moment, în spaţiul virtual, peste 30 de agenţii de turism se bat pentru a le oferi românilor un loc în care să petreacă Revelionul. Dacă în ultimii ani, cele mai căutate oferte au fost în Austria sau Bulgaria, datorită preţurilor relativ reduse, acum patronii din ţara noastră se bat şi ei pentru un loc la masa bogaţilor.

GALERIE FOTO AICI

Astfel, vă puteţi petrece Crăciunul în România, la Cheia, în regim de agroturism, la un tarif de 80 de lei pe noapte. La aceiaşi pensiune, Revelionul costă 100 de lei.Daţi click pe poză pentru detalii

Plimbări cu sania la Cheia

Dacă doriţi ceva mai special, tot fără a a trece graniţa, se poate opta pentru un sejur de revelion la Turda, la patru stele, la preţul de 1.400 de lei pe sejur. În această sumă este inclusă cazarea, transportul, tratamentul baleno-climateric, dar şi masa festivă de Revelion. Perioada sejurului 30 decembrie- 3 ianuarie.

Cina la castel

Cu numai 100 de lei în plus, vă puteţi bucura de trecerea dintre ani în Ungaria, la Debrecen.

Astfel, pentru 1.500 de lei, beneficiaţi de cazare cu demipensiune, cinǎ festivă cu program şi dans , programe de animaţie sport & wellness pentru copii şi adulţi, folosirea nelimitată (în funcţie de orar) a băii termale, a piscinei acoperite pentru înotători, a parcului acvatic mediteranean,utilizarea de către adulţi a saunei mediteraneene, a camerei de aburi, a halatului de baie şi a sălii de fitness, welcome drink.Detalii aici

Cei cu dare de mână pot opta pentru o vacanţă exotică, în Bali şi Malaezia. Contra sumei de 2.350 de euro, beneficiaţi de - 12 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de patru stele, dintre care două nopţi în Singapore, opt nopţi în Bali şi două nopţi în Kuala Lumpur.

Bali
Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite