VIDEO Scene halucinante la Galaţi. Un individ înarmat cu un cuţit fugăreşte minute în şir un şofer pe stradă, printre maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video
Foto: captură video

Incidentul a avut loc în urma unei discuţii mai aprinse în trafic între un şofer de 22 de ani şi un pieton de 32 de ani, ce a culminat cu încătuşarea acestuia din urmă de către poliţişti. Agresorul va fi pus sub acuzare pentru vătămare corporală şi port ilegal de cuţit.

O scenă desprinsă parcă din filme a avut loc astăzi pe strada Henri Coandă din Galaţi, în dreptul unei treceri de pietoni. Un bărbat de 32 de ani traversează strada foarte încet, în apropierea trecerii de pietoni, iar la un moment dat se apropie o maşină, al cărei şofer, un tânăr de 22 de ani, îi adresează câteva cuvinte.

Are loc un schimb de replici între cei doi, iar şoferul se dă jos din maşină şi îl trânteşte la pământ pe pieton. Acesta din urmă scoate din buzunar un cuţit şi începe să îl fugărească pe stradă pe şofer, printre maşini, sub privirile consternate ale trecătorilor şi celorlalţi participanţi la trafic.

Scena a fost surprinsă de o camera de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum la un moment dat  în zonă îşi fac  apariţia poliţiştii locali, iar agresorul este imobilizat în cele din urmă şi condus la Poliţie pentru audieri.

”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale l-au depistat în staţia bus, de pe strada Henri Coandă, pe numitul C.V., de 32 ani, din Galaţi, care a încercat să-l înjunghie cu un cuţit, pe numitul G.D., de 22 ani, din Galaţi. Incidentul a avut loc după ce numitul G.D., conducător auto, i-a atras atenţia lui C.V. că îngreunează traficul rutier prin prezenţa lui pe carosabil”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

”L-am fugărit cu un cuţit pe handicapatul ăla, că m-a lovit degeaba. Ţineam cuţitul aşa, în buzunar. Nu îl cunosc pe şofer”, a declarat agresorul.”Persoana respectivă a încercat să îşi facă dreptate singură, în speţă l-a atacat pe conducătorul auto, care a coborât din maşină şi l-a apostrofat destul de violent pentru o anume faptă ilegală. Poliţia Locală a fost în zonă, l-a imobilizat, l-a adus la sediul Poliţiei, unde în urma verificărilor i s-a stabilit identitatea şi ulterior a fost predat Poliţiei municipiului Galaţi pentru continuarea cercetărilor pentru vătămare corporală şi port ilegal de cuţit. Persoanele care au anumite dispute în trafic trebuie să apeleze la Poliţia naţională sau la cea locală la numărul de urgenţă 112 sau la 955, la poliţia locală”, a declarat Petrică Hahui, directorul Poliţiei Locale Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite