Veşti bune pentru suporteri. Cei rămaşi fără bilet vor putea urmări meciul cu Timişoara pe un ecran gigant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Susţinătorii Oţelului care nu au reuşit să-şi achiziţioneze un bilet pentru marele meci de duminică vor putea totuşi să urmărească partida pe un ecran gigant

Clubul Oţelul a făcut astăzi, pe site-ul oficial un anunţ care ar putea totuşi să îi mai calmeze pe suporterii dezamăgiţi care nu au reuşit să facă rost de un bilet pentru finala campionatului, Oţelul Galaţi- FC Timişoara.


„FC Oţelul Galaţi le cere încă o dată scuze suporterilor care nu se vor putea afla pe stadion la meciul cu FC Timişoara, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, şi le oferă alternativa: Vom amenaja un ecran gigant pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor pentru vizionarea partidei într-o atmosferă de arenă. Sunteţi aşteptaţi pe platoul de la Păpădie încă de la ora 19.00!", se arată în anunţul postat pe site-ul clubului.


Proteste on-line


Deşi iniţial oficialii oţelari au anunţat că au pus în vânzare inclusiv bilete la tribuna a II a, fanii liderului au protestat pe site-ul dunareabatrana.com fata de modul în care acestea s-au comercializat.
Iată ce au scris suporteri pe acest site:


„Lumea s-a pus cuminte la coadă chiar şi cu 2 ore înainte de deschiderea caselor, în prima zi stabilită de club pentru vânzarea tichetelor. Fanii au avut parte însă de o surpriză mai mult decât neplăcută în momentul în care gheretele au fost în sfârşit deschise: NU EXISTAU BILETE LA TRIBUNE !!!
Singurele locuri din stadion unde se mai găseau tichete erau la cele două peluze, care bineînţeles au fost epuizate în cel mai scurt timp posibil. Am avut parte de îmbrânceli, indignare, bişniţari şi bilete vândute necompletate. "Căpşuna de pe tort" a sosit prin vocea administratorului sportiv, Gelu Popescu, care a anunţat mulţimea furioasă că cele 6000 de bilete pentru tribune au fost vândute deja în Combinat !
Din păcate, acest lucru poate însemna că o mulţime de suporteri adevăraţi ai formaţiei noastre vor rămâne pe dinafară, după ce s-au călcat în picioare pentru a găsi tichete, în timp ce alţii care poate nu au venit la niciun meci în acest sezon vor avea bine-mersi cu ce intra. De asemenea, faptul că biletele au fost vândute cu zecile unei singure persoane încurajează bişniţa, iar scandalul va fi probabil cu atât mai mare pe stadion la ora meciului, deoarece multe bilete sunt necompletate şi asta poate însemna că mai multe persoane vor încerca să ocupe acelaşi loc.
Dunărea Bătrână, revista electronică a suporterilor gălăţeni, protestează oficial pe această cale vizavi de modul de vindere a celor 6000 de tichete de la tribune şi aşteaptă un răspuns din partea clubului care a permis ca acest lucru să umbrească deja sărbătoarea meciului de duminică."

image

Bilete la suprataxă on-line


Miercuri, 11.05.2011, în jurul orei 18:15, în zona inelului de rocadă, un echipaj al Jandarmeriei Galaţi a surprins un bărbat care încerca să vândă la suprapreţ unor suporteri gălăţeni un număr de 11 bilete pentru meciul Oţelul Timişoara. Niţă A. a putut fi prins de jandarmi în urma anunţurilor postate pe internet.


Asupra acestuia jandarmii au găsit 11 bilete de la peluza 1 care costau 7 lei, iar persoana în cauză dorea să le vândă cu 40 de lei bucata.
Jandarmii l-au sancţionat pe acesta cu amendă în valoare de 1000 lei pentru comercializare de bilete la suprapreţ.


„Jandarmeria Galaţi recomandă suporterilor să nu cumpere bilete de la persoane străine deoarece există riscul ca acestea să fie falsificate şi astfel nu vor mai putea intra în arena sportivă. De asemenea în cazul în care au cunoştinţă despre astfel de persoane care comercializează bilete la un preţ mai mare decât cel înscris pe acestea, sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau 0236422946 la Jandarmeria Galaţi şi să semnaleze aceste fapte ilegale", a declarat Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.


400 de lucrători din cadrul Jandarmeriei Galaţi, ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, ai Poliţiei, Poliţiei Locale şi I.S.U.J Galaţi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de duminică, 15 mai, ora 20:00, dintre F.C. Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara, ce se va disputa pe stadionul Oţelul din Galaţi. Ordinea publică în arena sportivă este asigurată de 150 de poliţişti locali.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite