Vasile Miriuţă ar putea fi urmaşul lui Badea pe banca tehnică a Oţelului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Miriuţă a antrenat în acest sezon Ceahlăul Piatra Neamţ. Foto: Adevărul
Vasile Miriuţă a antrenat în acest sezon Ceahlăul Piatra Neamţ. Foto: Adevărul

Noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi ar putea fi Vasile Miriuţă, care a antrenat până în etapa a 13-a la Ceahlăul Piatra Neamţ, scrie dunareabatarana.ro.  Zvonul că el ar fi noul tehnician este întărit de faptul că acesta nu a putut fi prezentat, deoarece se afla sub contract cu o altă echipă, cum de altfel a şi declarat Narcis Răducan zilele trecute.

Vasile Miriuţă are 45 de ani şi a activat în cariera de fotbalist la FC Baia Mare, Dinamo, Gloria Bistriţa, FC Gyor, Bourges, Videoton, Ferencvaros, Ujpest, Energie Cottbus, MSV Duisburg şi Honved Budapesta. Ca jucător este cunoscut mai ales pentru faptul că a ales să joace în naţionala Ungariei, unde a marcat un gol în nouă meciuri, deoarece nu i s-a dat această şansă în reprezentativa României.

După ce şi-a încheiat cariera de fotbalist a trecut la antrenorat, preluând echipa U19 a celor de la Energie Cottbus, club de care a rămas ataşat după ce a activat acolo şi ca fotbalist. A trecut apoi la echipa a doua a clubului german care juca în divizia a patra la acel moment. După ce şi-a făcut ucenicia timp de 3 ani în Germania a revenit în România, unde a fost numit ca principal la Ceahlăul Piatra Neamţ în această vară. 

A venit cu metodele nemţeşti, a introdus vitaminizarea şi a adus un preparator fizic german, Victor Asamoah, care a pus echipa la punct cu pregătirea fizică şi a adus şi câţiva jucători, unul dintre ei fiind Emil Jula, fostul atacant al Oţelului, care a fost transferat în 2007 la Energie Cottbus. Rezultatele s-au văzut imediat reuşind să ocupe un nesperat loc 5 după 13 etape în Liga cu Ceahlăul.

Tot cei de la dunareabatrana.ro spun că noul antrenor va fi anunţat în această seară sau cel mai târziu mâine dimineaţă.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri