UPDATE Gălăţenii protestează şi în această seară pe străzile oraşului. Ei cer stârpirea corupţiei şi reformarea clasei politice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii au anunţat pe reţelele sociale că vor ieşi în stradă şi vineri. Cu toţii sunt revoltaţi că în ţara noastră oamenii sunt sacrificaţi în numele şpăgii.

UPDATE

Peste o mie de gălăţeni au ieşit în această seară pe străzile oraşului pentru a protesta antisistem. Aceştia au ajuns la Prefectură şi scandează lozinci precum „Toate partidele, aceeaşi mizerie”, „Ruşine, ruşine să vă fie!”.

„Vrem să scăpăm de hoţi. Abia am împlinit 18 ani şi nu vreau să votez pe unul care ne fură”, a spus un tânăr.

În asentimentul său este şi un părinte care ne-a spus că nu vrea să îşi crească copiii în aceste condiţii.

„Niciun partid nu este mai breaz ca altul. Voi continua să ies în stradă până când voi vedea o schimbare”, a spus un protestatar.

___________________________________

Tragedia din clubul Colectiv a lăsat urme adânci în sufletele tuturor. Din solidaritate pentru victimele care au murit în cumplitul incendiu, gălăţenii au anunţat pe reţelele de socializare că vor ieşi în stradă şi în această seară.

Cel mai probabil, traseul va fi acelaşi:  VIP - Păpădie - Centru - Primărie - Prefectură.

Reamintim că seara trecută, aproximativ 3.500 de gălăţeni s-au mobilizat şi au ieşit din case pentru a mărşălui pe străzile oraşului. Aceştia au scandat lozinci precum „Uniţi salvăm România”, „Vrem spitale, nu vrem catedrale”, „Încă o revoluţie” şi „Hoţii, hoţii!”.

În stradă s-au aflat şi rudele şi prietenii Valentinei Florea, gălăţeanca decedată în incendiul din Clubul Colectiv.
 

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite