UPDATE A 13-a zi de proteste la Galaţi. Peste 500 de gălăţeni au protestat în faţa Prefecturii, apoi au pornit în marş către Palatul de Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre scandările favorite ale protestatarilor s-au numărat „România, trezeşte-te!”, „Jos Guvernul!”, „Uniţi, salvăm toată România!”, „Vrem să muncim/ nu să vă păzim!”. Protestul s-a încheiat în jurul orei 21,30.

UPDATE

Început în jurul orei 19,00, protestul de la Galaţi a adunat circa 500 de oameni, care au scandat numeroase lozinci contra Guvernului.

La 20,30, manifestanţii a pornit din faţa Prefecturii pe strada Domnească şi apoi pe bulevardul Brăilei, către Palatul de Justiţie. În faţa Palatului s-a intonat Imnul de stat şi s-a scandat contra Guvernului, apoi s-a pornit din nou către Prefectură.

La ora 21,30, în faţa clădirii Prefecturii mai erau doar câteva zeci de persoane.


Ştirea iniţială

Şi pentru duminică seară sunt anunţate proteste la Galaţi. Va fi pentru a 13-a zi consecutiv în care gălăţenii vor ieşi în stradă pentru a protesta împotriva deciziilor actualei puteri politice din România.

Potrivit persoanelor care şi-au manifestat pe internet intenţia de a continua să protesteze, locul de întâlnire rămâne esplanada monumentului Eroilor Revoluţiei Române din 1989, din faţa Prefecturii Galaţi.

Ora de începere a mitingului este 18,30, chiar dacă pe internet s-a vehiculat şi ora 17,00, dar şi ora 20,00.

O parte dintre protestatari acuză că la mijloc ar fi vorba de o încercare de dezinformare, venită de la oameni din „tabăra adversă”, pentru a-i deruta pe manifestanţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite