Unul dintre cei mai periculoşi infractori din România, condamnat pentru fals în înscrisuri şi înşelăciune. Ani de zile le-a râs în nas poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sabin Sas Foto: www.satmareanul.net
Mircea Sabin Sas Foto: www.satmareanul.net

Un sătmărean aflat până nu demult pe lista celor mai căutate persoane de către Poliţia Română va ajunge la închisoare după ce a fost condamnat definitiv pentru o nouă escrocherie.

Mircea Sabin Sas este unul dintre cei mai periculoşi infractori din România, apărând ani de-a rândul pe lista ”most wanted” a Poliţiei Române alături de persoane condamnate pentru omor, trafic de droguri, proxenetism, tâlhărie şi evaziune fiscală.

Originar din Satu Mare, Mircea Sabin Sas s-a născut pe 22 decembrie 1965, reuşind recordul de a avea trei mandate de arestare preventivă emise pe numele său în 2014 pentru falsificare de monedă şi înşelăciune.

Sătmăreanul a fost condamnat în total la 8 ani şi o lună de închisoare, dar ani de zile a reuşit să scape de închisoare, ascunzându-se de oamenii legii. 

Pe 19 iunie, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Bărbatul falsificase două avize de însoţire a mărfii şi o delegaţie pentru ridicare de mărfuri, în baza cărora a ridicat peste 3.000 de lei ca reprezentant al unei firme, SC Zahărul SA Oradea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite