Unde duce viteza. Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, lovindu-se violent de un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au ajuns la spital după ce şoferul unei maşini nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat, ajungând pe celălalt sens de mers, unde a acroşat un microbuz care circula regulamentar.

Pe 15 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă la 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N. 25.

”Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un bărbat de 66 de ani, din municipiul Galaţi, a condus un autoturism în localitatea Vasile Alecsandri şi, la km 57, a intrat în derapaj, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un microbuz care circula regulamentar”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În urma impactului, atât şoferul autoturismului, cât şi o tânără de 19 ani, pasageră în microbuz, au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital, fără a rămâne însă internaţi. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite