Un şofer din Galaţi a condus ani de zile cu un permis fals, pe care a dat 1.000 de euro. Cum a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhiva
sursa: Arhiva

Un bărbat de 27 de ani din judeţul Galaţi a fost prins la volan cu un permis fals, achiziţionat contra sumei de 1.000 de euro, fără a susţine vreun examen.

Potrivit IPJ Galaţi, luni, 11 iulie, în jurul orei 19:55, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic un autoturism pe DC 86, în interiorul satului Toflea, care era condus de un bărbat cu vârsta de 27 ani.

În urma verificării documentelor prezentate şi după interogarea bazelor de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au descoperit că permisul de conducere pentru categoriile AM, A1, A2, A, B1 şi B2, emis în anul 2019 de către autorităţile din judeţul Galaţi, este fals.

„Întrebat de modul cum a obţinut acest permis de conducere, bărbatul a declarat faptul că l-a achiziţionat în schimbul sumei de 1000 de euro de la o persoană necunoscută, fără a susţine vreun examen”, a transmis agent şef principal Ciprian Teodor Stoica.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite