Un bărbat beat a amenințat că se sinucide cu un pistol. Ce au descoperit polițiștii

0
Publicat:

Un bărbat beat a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide cu o armă de foc. Trupele speciale ale Poliției Galați au intervenit și l-au dus pe individ la Spitalul de Psihiatrie.

Trupele speciale ale Poliție au intervenit la fața locului FOTO: Poliția Română
Trupele speciale ale Poliție au intervenit la fața locului FOTO: Poliția Română

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, marți seara, un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că se va sinucide cu un pistol.

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-au deplasat de urgență la blocul indicat și au luat toate măsurile care se impun în astfel de situații pentru protejarea populației, iar cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Galați au intervenit în locuința bărbatului fără a fi necesară folosirea forței”, a transmis IPJ Galați.

La fața locului, polițiștii au căutat prin casă și nu au găsit niciun pistol. Ulterior, polițiștii l-au condus pe scandalagiu la Spitalul de Psihiatrie.

„A fost identificată persoana care a amenințat cu acte suicidale, fiind vorba despre un bărbat cu vârsta de 46 ani și care, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Nu a fost găsită nicio armă asupra sa sau în locuință, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este deținător de nici un tip de armă. Datorită stării în care se afla a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat”, a anunțat Ciprian Stoica, agent principal al IPJ Galați. 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.000 de lei pentru apelarea nejustificată a serviciului de urgență 112.

„Apelarea prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 trebuie efectuată numai în cazuri de urgenţă, care necesită intervenţia promptă a structurilor specializate pentru soluţionarea acelui eveniment. Nu abuzaţi de acest număr de telefon fără a avea într-adevăr un motiv real sau o urgenţă. Apelarea abuzivă a numărului 112 sau alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 de lei la 1.000 de lei”, transmite Poliția Română, într-o postare pe Facebook.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite