Tupeul unei gălăţence. A ocupat abuziv spaţiul verde aferent mai multor blocuri cu mese, scaune, un uscător de rufe şi un hamac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără să ţină cont de prevederile legale, femeia a împrejmuit spaţiul verde cu un gard de 1,70 metri, a turnat beton pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi şi a amplasat diverse bunuri personale în acest spaţiu, iar ca să fie sigură că nu o deranjează nimeni, a pus de pază un câine din rasa Amstaff.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului Galaţi au constatat că, o femeie, F.I.D., a ocupat ilegal spaţiul verde aferent unor imobile de pe strada Dr. Mihai Petrini, cu o platformă betonată în suprafaţă de aproximativ de 20 de metri pătraţi.

”Respectiva platformă era împrejmuită cu gard din lemn şi fier, înalt de aproximativ 1,70 metri, aici fiind amplasate mese, scaune, uscător rufe, un hamac tip leagăn, materiale de construcţii. În locaţia respectivă, oamenii legii au găsit şi un câine, rasa Amstaff, fără botniţă, lesă, nerespectând astfel prevederile art. 15, anexă la OMS 119/2014”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Pentru cele constatate, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare totala de 1.800 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 24/2007 şi ale HCL 260/2018, şi s-a dispus măsura desfiinţării construcţiilor de pe spaţiul verde şi aducerea terenului la starea iniţială.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite