Tânărul care a provocat haos pe străzile din Galaţi şi pretindea că este consul al României ca să scape de arest, condamnat la ani grei de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina furată a suferit avarii seriose în urma coliziunii Foto: GSDG
Maşina furată a suferit avarii seriose în urma coliziunii Foto: GSDG

Tânărul de 21 de ani i-a furat maşina unchiului său chiar din faţa acestuia şi a pornit într-o cursă nebunească prin oraş, ce s-ar fi putut încheia tragic. La un moment dat, a pierdut controlul maşinii şi a lovit în plin un autovehicul parcat pe Faleza Superioară.

Judecătoria Galaţi l-a condamnat, pe 14 decembrie, pe Alexandru Nemet, un tânăr de 21 de ani din Galaţi, la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru tâlhărie şi conducere a unui autovehicul fără permis. Verdictul nu este definitiv, putând fi atacat la instanţa superioară.

Pe 13 februarie 2018, bărbatul i-a furat maşina unchiului său chiar din faţa sa şi a provocat un accident de circulaţie pe bulevardul Marea Unire din Galaţi.

Tânărul a gonit nebuneşte pe străzile din Galaţi, iar în dreptul unui restaurant, pe Faleza Superioară, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un autoturism parcat pe partea dreaptă a străzii.Cele două maşini s-au făcut praf, dar, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Poliţiştii au fost nevoiţi să blocheze circulaţia pe bulevardul amintit pentru mai bine de o oră pentru a face măsurători şi a ridica de la faţa locului autovehiculele avariate. Alexandru Nemet a fost rănit la o mână şi a fost transportat la spital, unde a provocat un adevărat circ.

El le-a spus poliţiştilor că ar fi consul al României şi că ar avea imunitate, comportamentul său determinându-i pe oamenii legii să verifice dacă tânărul nu a consumat cumva droguri. Judecătorii au prelungit acum arestarea preventivă a tânărului cu încă 60 de zile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite