Spiderman de Galaţi. Un hoţ escalada zidurile blocurilor din Galaţi şi forţa geamurile locuinţelor, furând apoi bijuterii şi sume importante de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul intra în apartamente prin escaladarea zidurilor Foto: arhivă Adevărul
Hoţul intra în apartamente prin escaladarea zidurilor Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din municipiul Galaţi este cercetat de poliţişti pentru comiterea a opt furturi din locuinţe, infracţiuni comise în timp ce se afla sub control judiciar pentru acelaşi gen de fapte.

Pe 24 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi au identificat o persoană bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

”Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada aprilie – mai 2017, un bărbat de 38 de ani din municipiul Galaţi, ar fi pătruns în mai multe locuinţe prin escaladarea zidurilor şi forţarea geamurilor, de unde ar fi sustras bijuterii din aur, ceasuri si diferite sume de bani ( lei, euro, dolari), cauzând un prejudiciu de aproximativ 73.800 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Interesant de amintit este că furturile au fost comise în perioada în care hoţul se afla sub control judiciar, măsura fiind dispusă de instanţă tot pentru comiterea unor furturi din locuinţe prin acelaşi mod de operare.

Norocul i s-a terminat de data acesta, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite