Şoferii gălăţeni, invitaţi să încerce pe pielea lor, cu ajutorul unui simulator de accidente, senzaţiile unei ciocniri la viteză mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai mulţi şoferi sunt agresivi şi imprudenţi în trafic FOTO Adevărul
Tot mai mulţi şoferi sunt agresivi şi imprudenţi în trafic FOTO Adevărul

Prima ediţie a campaniei de siguranţă rutieră „Condu prudent, alege viaţa!” va fi marcată la Galaţi prin acţiuni şi evenimente adresate şoferilor participanţi la traficul rutier. Evenimentul va avea loc miercuri, 13 iulie 2016 la Păpădie.

Gălăţenii care vor participa la această campanie vor putea încerca pe pielea lor, cu ajutorul simulatorului de accidente „Crash”, senzaţiile unei ciocniri la viteză mică şi îşi vor putea imagina efectele devastatoare ale unui impact similar la viteză mare.

De asemenea, organizatorii vor distribui şoferilor aflaţi în trafic autocolante cu mesajul „Condu prudent, alege viaţa!”, precum şi un pliant referitor la importanţa conducerii preventive.

Campania a fost iniţiată în anul 2008 de către Clubul Rotaract Iaşi şi se desfăşoara la nivel districtual în peste 15 oraşe. Cu acest prilej conducătorii auto vor fi sensibilizaţi asupra accidentelor rutiere numeroase, cauzate în cele mai multe cazuri de comportamentul agresiv la volan şi imprudenţă.
La malul Dunării, evenimentul a devenit posibil datorită Rotaract Galaţi, fiind în strânsă colaborare cu Poliţia Rutieră.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite