Se suspendă programul cu publicul la Judecătorie, Tribunal şi Curtea de Apel Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palatul Justiţiei din Galaţi Foto: arhivă Adevărul
Palatul Justiţiei din Galaţi Foto: arhivă Adevărul

Programul cu publicul la cele trei instanţe gălăţene va fi suspendat în perioada 21.12.2020 – 8.01.2021. Cererile, documentele şi acţiunile pot fi transmise instanţei prin e-mail, fax, poştă sau servicii de curierat.

Curtea de Apel Galaţi aduce la cunoştinţa celor interesaţi că programul cu publicul la cele trei instanţe gălăţene va fi suspendat în perioada 21.12.2020 – 8.01.2021, la compartimentele care desfăşoară această activitate.

În această perioadă se vor realiza operaţiunile specifice sfârşitului de an respectiv, întocmire situaţii, procese-verbale de închidere registre, condici. În afară programului de lucru cu publicul, cererile, documentele şi acţiunile pot fi transmise instanţei prin e-mail, fax, poştă sau servicii de curierat.

De asemenea, există posibilitatea consultării dosarelor în formă electronică, prin intermediul paginii de internet: http://cagl.ro, conform instrucţiunilor disponibile la adresa http://portal.just.ro/44/SitePages/contact.aspx?id_inst=44

Programul acestor compartimente va reveni la normal începând cu 11.01.2021. Noutăţile le puteţi urmări şi pe pagina de Facebook a Curţii de Apel Galaţi, la adresa https://www.facebook.com/curteadeapelgalati/

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Primăria Buzău suspendă programul de lucru cu publicul în spaţiile instituţiei

Auchan reduce programul de funcţionare. Ce serviciu a fost suspendat

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite