Rochiile de mireasă, vedetele târgului „Miri Expo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochiile de mireasă şi verighetele au fost în prim-planul vizitatorilor. foto Corina Tătăru
Rochiile de mireasă şi verighetele au fost în prim-planul vizitatorilor. foto Corina Tătăru

Îndrăgostiţii care îşi vor uni destinele în acest an trebuie să se grăbească să viziteze târgul „Miri Expo", deschis la Galeriile Real, astăzi, până la ora 20.00. Viitorii însurăţei pot găsi în cadrul evenimentului organizat de „Go & Go media grup", cam tot ce este necesar pentru a-şi pune la punct ceremonia mult visată.

În prima zi, de un real succes s-au bucurat standurile de rochii de mireasă, precum şi cele de inele şi verighete.

La mare căutare au fost şi standurile cu costume pentru bărbaţi, serviciile unor saloane de cosmetică şi înfrumuseţare, restaurante, torturi şi prăjituri, aranjamente florale şi agenţii de turism.


Gălăţenii care au vizitat aseară târgul de nunţi au putut admira o paradă a rochiilor de mireasă şi demonstraţii de dansuri de societate.


Tombolă cu premii speciale
De Valentine's tinerii care vor să-şi pună pirostiile pot participa la concursul „Cea mai frumoasă" declaraţie de dragoste precedată de o cerere în căsătorie", la finalul căreia vor putea câştiga o rochie de mireasă, vinul pentru o nuntă de 100 de persoane, dar şi alte premii surpriză.

Extragerea va avea loc deseară la ora 19:30.


Organizatorii le-au pregătit vizitatorilor o atmosferă de sărbătoare din care nu vor lipsi prezentări de modă, degustări de vinuri, dansuri sportive, demonstraţii de machiaj, manichiură şi coafură.


De asemenea, va avea loc un curs rapid de iniţiere în dans şi un moment de muzică populară. Cei care totuşi nu vor putea ajunge la târgul nunţilor, în această seară, nu trebuie să se întristeze deoarece manifestarea cu caracter intinerant va fi organizată şi la Brăila, în perioada 26-28 februarie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite