Profesoara beată criţă, care a provocat un spectaculos accident auto la Galaţi, avea în sânge o alcoolemie record: 2,5 la mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii au decis ca femeia în vârstă de 40 de ani să fie plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Ea va fi cercetată penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Vă reamintim că şoferiţa a reuşit, miercuri dimineaţă, să se răstoarne cu maşina pe loc drept, după ce a pierdut controlul volanului din cauza stării avansate de beţie.

Analiza sângelui recoltat profesoarei de 40 de ani, din Galaţi, care s-a răsturnat miercuri dimineaţă cu maşina la  intersecţia bulevardului Dunărea cu strada Calea Galaţi, a scos la iveală faptul că femeia avea o alcoolemie record, de 2,5 la mie. Iniţial, la testarea cu aparatul Dragger, rezultase o alcoolemie de „numai” 1,32 la mie.

În aceste condiţii, magistraţii au decis ca şoferiţa (care este soţie de poliţist) să fie pusă sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Vă reamintim că şoferiţa de 40 de ani, care lucrează ca profesoară la o şcoală din Galaţi, a pierdut controlul volanului, miercuri dimineaţă, în zona sensului giratoriu de la intrarea în Galaţi, dinspre Brăila, varianta Dig. Se pare că femeia a acroşat şi o bordură, apoi maşina a făcut o tumbă aterizând cu roţile în sus. 

Din fericire, automobilul condus de profesoară nu a intrat în coliziune cu alte maşini, aşa că a fost evitată o posibilă tragedie. Nici şoferiţa nu a păţit nimic, în ciuda cascadoriei pe care a făcut-o. Conform martorilor, în momentul în care a fost preluată de poliţişti, femeia rostea des, cu limba împleticită, „Nu am făcut nimic, nu am făcut nimic!”

„Este vorba despre o femeie de 40 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe bulevardul Dunărea şi, în intersecţia cu Calea Galaţi, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită, dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. A fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei”, a declarat cms. Gabriela Costin de la IPJ Galaţi.

Incidentul a provocat numeroase reacţii pe site-urile de sociale, majoritatea comentatorilor fiind de părere că protagonista accidentului rutier ar trebui dată afară din învăţământ, pentru comportament inadecvat profesiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite